Flash Learning

FLASH LEARNING je nova metoda učenja tujih jezikov, ki temelji na mentalni stimulaciji, vizualizaciji in naravnem ritmu učenja. Učenje poteka v seriji prebliskov, ki stimulirajo sinaptične povezave.
Jezik boste spoznali v povsem novi luči in v enem tednu boste svoje komunikativne kompetence dvignili vsaj eno stopnjo višje.

FLASH LEARNING

Učenje poteka v obliki sproščene konverzacije in jezikovnega treninga. Pri tem so zajete vse tipične poslovne teme.

FLASH LEARNING je nova metoda učenja tujih jezikov, ki temelji na mentalni stimulaciji, vizualizaciji in naravnem ritmu učenja. Učenje poteka v seriji prebliskov, ki stimulirajo sinaptične povezave.

Jezik boste spoznali v povsem novi luči in v enem tednu boste svoje komunikativne kompetence dvignili vsaj eno stopnjo višje.

FLASH LEARNING je metoda, ki zdužuje vizualizacijo jezika (to je razvil inštitut MIT – Massachusetts Institute of Technology), multimedijske programe, kognitivno in implicitno učenje (superlearning) ter trening štirih jezikovnih spretnosti (govor, branje, poslušanje in pisanje) v holistično celoto z močnimi sinergetskimi učinki.

Jezika se ne učite samo na tečaju, ampak povsod – ko gledate film, pišete mail, se pogovarjate s poslovnim partnerjem, berete Gladwellov BLINK ali pa poslušate glasbo. Metoda temelji na vizualizaciji besedišča in dejstvu, da je 60% ljudi vizualnega tipa, ki si stvari zlahka zapomnijo, če jih vidijo. Multimedija in nevro-stimulacija ter sprostitev in kreativna atmosfera, bodo aktivirali vse vaše učne sposobnosti.

Ker učenje poteka v naravnem ritmu, boste zlahka sprejemali novo znanje. Prirojeni način učenja jezika – govorjenje, poslušanje, gledanje – vaše na novo pridobljeno znanje avtomatično zapisuje v dolgoročni spomin.

Program FLASH:

enodnevni intenzivni trening
portal za e-učenje in 3 mesečni dostop do video programa
Program MODRI TRAK:

36 akademskih ur
5 dni zaporedoma, 5 dni v dveh tednih (3 + 2), vikend (5x petek ali sobota)
slovenski profesor in native speaker
Programi vključujejo tudi uporabo portala za e-učenje – spremljanje tujih medijev, branje in trening slušnega razumevanja, pisni modul in motivacijske tehnike.

Informacije po telefonu 280 3 222 ali info@panteon.si