Lektoriranje besedil

Lektoriranje tekstov je ključna faza prevajalskega procesa. Native speaker, ki je speciliziran za posamezno področje, bo jezikovno popravil prevod.
Lektor zagotavlja terminološko neoporečno rabo izrazov v tekstu, obenem pa tekste predela tudi stilsko, tako da je jezik aktualen in tak kot ga govorijo in uporabljajo vaši poslovni partnerji. Poleg tega, pri lektoriranju in odkrivanju napak uporabljamo napredno tehnologijo in programsko opremo za zagotavljanje najvišje kakovosti prevodov in lektoriranih tekstov.

 

 

A module broke
Lektor zagotavlja terminološko neoporečno rabo izrazov v tekstu, obenem pa tekste predela tudi stilsko, tako da je jezik aktualen in tak kot ga govorijo in uporabljajo vaši poslovni partnerji. Poleg tega, pri lektoriranju in odkrivanju napak uporabljamo napredno tehnologijo in programsko opremo za zagotavljanje najvišje kakovosti prevodov in lektoriranih tekstov.
Pri prevodih v jezike drugih kultur, bo še posebej pazljiv na medkulturne razlike in kulturne navade posameznih narodov in na veljavno pravno ter poslovno terminologijo. Poglejte si še naše ostale storitve s področja prevajanja.
Za informacije in naročila pokličite na 01 280 3 222 ali pošljite mail na info@panteon.si