Hitri tečaji španščine

Španščina je in bo ostala jezik potovanj! Obenem pa je španščina pomemben poslovni jezik, saj vam odpira vrata po vsej Južni Ameriki, nujna pa je tudi za sklepanje poslov v Španiji.

Info 01 280 3 220

Uvrstitveni testi
Urnik in cenik
Informativni vpis

tecaji spanscine, jezikovni tecaji - jezikovna sola Panteon

Hitro učenje španščine po metodi Flipped Classroom

Konverzacija je najhitrejša pot do znanja španščine. Zato na naših tečajih govorite kar 80% časa. To je popolnoma drugače kot na klasičnih tečajih, kjer večino časa porabite za pisanje, branje in poslušanje.

Če boste znali dobro govoriti špansko, boste sklenili dober posel, tekoče pa boste govorili tudi s svojimi španskimi prijatelji. Zato pri nas poteka tudi pouk v paru in individualni pouk.

Jezikovni tečaj španščine

Španščina za začetnike poteka po programu Gente hoy. Program temelji na konverzaciji in aktivni rabi jezika. Spletna učilnica, interaktivne vaje in video program španščine vam zagotavljajo kvalitetno in hitro učenje jezika.

Začetni tečaj španščine – na tečaju boste spoznali osnove španskega jezika.

V nadaljevalnem tečaju boste svoje znanje sistematično poglobili z novim besediščem, slovničnimi pravili in rabo jezika v zahtevnejših govornih situacijah po programu Gente hoy 2. Učenje španščine pa bo prijetno in lahko.

Poslovna španščina je namenjena vsem, ki poslujete s špansko govorečimi partnerji.

ucenje spanscine
jezikovni tecaji spanscine

Mednarodni certifikati DELE

Mednarodni certifikati DELE so priznani po vsem svetu. Zagotavljajo vam uporabno znanje španščine, španska podjetja in institucije pa jih priznavajo kot standard znanja.

DELE A1
DELE A2
DELE B1
DELE B2
DELE C1
DELE C2

Začetni tečaji španščine

Na prvi stopnji slušatelji spoznajo osnove jezika in so se sposobni v tujem jeziku sporazumeti v vseh tipičnih vsakodnevnih situacijah. Ugotovili boste, da je španščina lahka, znali se boste predstaviti, povedati od kod prihajate in kam greste, v tavernah boste naročali hrano in si v hotelih rezervirali sobo.

spanscina za zacetnike
nadaljevalni tecaji spanscine

Nadaljevalni tečaji španščine

Na višjih stopnjah boste svoje znanje poglobili in ga razširili z ustreznim zahtevnejšim besediščem in slovničnimi strukturami. Tako boste počasi pridobivali jezikovno avtonomijo, ki vam bo omogočala, da se boste španskega jezika učili kar iz stikov s sogovorniki, filmov in knjig.

Poslovna španščina

Vedno več podjetij iz Slovenije posluje v špansko govorečih deželah. Turistična in nekatera trgovska podjetja delujejo predvsem v Španiji, druga pa so aktivna tudi v Južni Ameriki. Za uspešen nastop na tem trgu potrebujejo znanje osnov poslovne španščine.

Za učenje priporočamo tečaje poslovne španščine z native speakerjem, individualni pouk oziroma pouk v paru.

poslovna spanscina, jezikovni tecaj
spanscina za potovanje

Življenje in potovanje

Velika večina tečajnikov se za učenje odloča iz ljubezni do jezika. To si pridobijo na potovanjih po špansko govorečih deželah, s prijatelji, ki jih obiskujejo, nekaj pa se jih v Španijo ali drugam tudi preseli. Za vsakdanjo komunikacijo zadošča že nekaj fraz, s pomočjo priročnika pa boste “preživeli” tudi vsako situacijo.