Grščina – tečaj grščine

[wpseo_breadcrumb]
jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Moderna grščina je eden najbogatejših jezikov saj obsega več kot 600.000 besed.

Izvira iz klasične grščine, ki je bila jezik zibelke evropske civilizacije. Danes pa je grščina zanimiva tudi za turiste, saj je Grčija postala ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij v Mediteranu.

Metoda aktivnega učenja vam omogoča hitro učenje jezika v avtentičnem jezikovnem kontekstu. Individualni pouk, učenje v paru ali majhna skupina.

Grki so zaslužni za linearno B pisavo, prvo znano pisavo zahodne civilizacije. Kasneje se je razvila grška pisava Platona in Aristotela, kasneje pa je v burni zgodovini pod rimsko, bizantinsko in turško oblastjo doživela velike spremembe in jo danes poznamo kot moderno grščino.

Jezikovni tečaj grščine je namenjen vsem, ki se želijo naučiti osnov grškega jezika, bodisi da poslujejo z Grčijo, bodisi da jim je grščina zanimiv jezik ali so ljubitelji njihove kulture. 

Jezikovni tečaj grščine je naravnan izrazito praktično in vam omogoča nemoteno komunikacijo s grškimi partnerji, institucijami in sodelavci. Slovnična poglavja so omejena na minimum, poudarek je na konverzaciji in nujnem besednem zakladu.

Pouk poteka po komunikacijski metodi, kjer sta v ospredju konverzacija in živa raba jezika, za samostojno delo in dostop do medijev pa slušatelji uporabljajo interaktivni portal za e-učenje.

Trajanje: 30 ur (1x tedensko po 3 šolske ure).

Velikost skupine: 3-5 slušateljev, pouk v paru ali individualni pouk.

Začetek tečaja: marec in okotober.

Evidenčna prijava.

Informacije in svetovanje: 01 280 3 220.