Portugalščina – tečaj portugalščine

Domov » Drugi jeziki » Portugalščina
jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Portugalščina je jezik, ki ga govori skoraj 200 milijonov ljudi. 

Razvila je se iz latinščine, vendar se je portugalščina po padcu rimskega imperija razvila v svojo smer. Najbolj ji je sorodna španščina, vendar pa se zelo razlikujeta v govoru.

Metoda aktivnega učenja vam omogoča hitro učenje jezika v avtentičnem jezikovnem kontekstu.

Individualni pouk, učenje v paru ali majhna skupina. Portugalščina je zelo razprostranjen jezik, saj jo govorijo tako na Portugalskem kot v Afriki in Braziliji.

Danes pa je portugalščina jezik, ki je vse bolj pomemben tudi zaradi ekonomskih in političnih dejavnikov, saj je Brazilija ena izmed najhitreje rastočih ekonomij na svetu. 

Tečaj portugalščine je namenjen vsem, ki se želijo naučiti osnov portugalščine, bodisi zaradi poslovanja s portugalsko govorečimi državami, bodisi da jim je všeč jezik ali portugalska kultura.

Tečaj portugalščine je naravnan izrazito praktično in vam omogoča nemoteno komunikacijo s poslovnimi partnerji, institucijami in sodelavci. Slovnična poglavja so omejena na minimum, poudarek je na konverzaciji in nujnem besednem zakladu.

Pouk poteka po komunikacijski metodi, kjer sta v ospredju konverzacija in živa raba jezika, za samostojno delo in dostop do medijev pa slušatelji uporabljajo interaktivni portal za e-učenje.

Trajanje: 30 ur (1x tedensko po 3 šolske ure).

Velikost skupine: 3-5 slušateljev, pouk v paru ali individualni pouk.

Začetek tečaja: marec in oktober.

Evidenčna prijava.

Informacije in svetovanje: 01 280 3 220.