JEZIKOVNI TEČAJI IN TRENINGI S SINAPTIČNIMI PREBLISKI

Flash Learning

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

FLASH LEARNING TUDI V SLOVENIJI

Kaj je učenje s prebliski?

FLASH LEARNING je nova metoda učenja tujih jezikov, ki temelji na mentalni stimulaciji, vizualizaciji in naravnem ritmu učenja. 

 

Učenje poteka v seriji prebliskov, ki stimulirajo sinaptične povezave. Jezik boste spoznali v povsem novi luči in v enem tednu boste svoje komunikativne kompetence dvignili vsaj eno stopnjo višje. 

 

FLASH LEARNING je metoda, ki zdužuje vizualizacijo jezika (to je razvil inštitut MIT – Massachusetts Institute of Technology), multimedijske programe, kognitivno in implicitno učenje (superlearning) ter trening štirih jezikovnih spretnosti (govor, branje, poslušanje in pisanje) v holistično celoto z močnimi sinergetskimi učinki.

 

Jezika se ne učite samo na tečaju, ampak povsod – ko gledate film, pišete mail, se pogovarjate s poslovnim partnerjem, berete Gladwella ali pa poslušate glasbo. Metoda temelji na vizualizaciji besedišča in dejstvu, da je 60% ljudi vizualnega tipa, ki si stvari zlahka zapomnijo, če jih vidijo. Multimedija in nevro-stimulacija ter sprostitev in kreativna atmosfera, bodo aktivirali vse vaše učne sposobnosti.

 

Ker učenje poteka v naravnem ritmu, boste zlahka sprejemali novo znanje. Prirojeni način učenja  jezika – govorjenje, poslušanje, gledanje – vaše na novo pridobljeno znanje avtomatično zapisuje v dolgoročni spomin.

 

Program FLASH: 

enodnevni intenzivni trening

portal za e-učenje in 3 mesečni dostop do video programa.

 

Program MODRI TRAK:

36 akademskih ur

5 dni zaporedoma, 5 dni v dveh tednih (3 + 2), vikend (5x petek ali sobota)

slovenski profesor in native speaker

 

Programi vključujejo tudi uporabo portala za e-učenje – spremljanje tujih medijev, branje in trening slušnega razumevanja, pisni modul in motivacijske tehnike.Informacije po telefonu 041 269 070 ali info@panteon.si