Delovna izgorelost je aktualna tema, njena odprava pa ena od prioritetnih nalog HR oddelkov. Problem izgorelosti je v digitalnem svetu socialnih omrežij in mobilne 24/7 prisotnosti lahko tudi akuten in podjetjem povzroča velike stroške. Obenem pa ga je težje diagnosticirati in nanj ustrezno reagirati. 

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Glavne elemente sproščanja pospešeno uvajamo tudi pri izvedbi jezikovnih storitev.  

Samo individualno prilagojeni programi in osebni coaching omogočata učenje brez stresa in pridobitev ustreznih jezikovnih kompetenc. 

Tako tudi naše jezikovne delavnice znižujejo nivo stresa, saj udeleženci odmislijo vsak stres in se osredotočijo na pozitivno poslovno komunikacijo. 

Individualni coaching je idealen pristop za individualne programe. Kadar ste v dilemi, lahko pokličete svojo osebno trenerko in se z njo posvetujete. Če bi tik pred sestankom radi osvežili rabo poslovne terminologije, jo vedno lahko pokličete po telefonu. Če vas je strah pomembne predstavitve, jo boste vadili z našimi trenerji, ki vam bodo postavljali tudi vprašanja in vam svetovali pri odgovorih.

 

Zelo popularni so tudi Skype jezikovni treningi s platformo za e-učenje, ker omogočajo delo v ritmu, ki slušateljem najbolj ustreza. Zato so pri učenju sproščeni, zapomnijo si več stvari, konverzacija z učiteljem po telefonu pa je tekoča in prijetna.

 

Preizkusite naše programe še vi – kontaktirajte nas na 280 3 222 ali info@panteon.si.