Videokonferenca z osebnim trenerjem 

Individualni trening po Skype videokonferenci, od doma ali iz pisarne, ko vam to najbolj ustreza. 

Kako deluje?

Individualna Skype videokonferenca ima vse prednosti pouka ena na ena, z intenzivno govorno komunikacijo pa napredujete na nov nivo.

Individualni treningi 

Vaš jezikovni mentor in trener pozna vaš jezikovni tip in vaše preference. Zato vam pripravi optimalen in zanimiv program.

Poslovna angleščina, nemščina in drugi jeziki

Priporočilni sistem nam pomaga pri iskanju zanimivih vsebin in vas motivira pri učenju. Iz pisarne, od doma in ob času, ki vam ustreza. 

Kontakt

Pokličite nas in preizkusite naše programe.

Panteon College

041 269 070

info@panteon.si

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

KAKO DELUJE

Učenje po Skype videokonferenci 

Učenje po videokonferenci je za generacijo milenijcev nekaj običajnega, saj so odprti za drugačnost. So timski igralci, a obenem cenijo tudi individualnost, ki jo ponuja učenje po videokonferenci. 

 

Ker so osredotočeni na kariero in rezultate, jim je blizu tudi obrnjeno učenje, ki jim omogoča, da videokonferenco v celoti izrabijo za jezikovni trening in konverzacijo z naravnimi govorci.

 

Ena od prvih tečajnic Skype programov je bila dizajnerka, ki zaradi narave dela ni mogla obiskovati drugih programov. Vpisala se je na več različnih šol, prišla na nekaj srečanj, potem pa ji urnik ni več dovoljeval obiskovanja programa. 

 

Zato je v anketi zapisala: "Resnično sem si oddahnila, da sem končno našla tečaj zase. Moje delo je zelo razgibano, veliko namreč potujem, tako da nikoli ne vem, kdaj bom imela čas. Poleg tega delam ves dan, tako kot vsa moja generacija. Zato prav uživam, ko si zvečer skuham čaj in si na kavču ogledam video epizodo, potem pa pokličem še svojo profesorico. Pogovoriva se o temi, malo poklepetava in že sem kot prerojena."

 

Učenje od doma – bolj udobno ne gre

Naša analiza je pokazala, da slušatelji najbolj cenijo individualni pristop in sproščenost.

PIŠITE NAM

Imate vprašanje?

Project