Kitajščina – tečaj kitajščine

[wpseo_breadcrumb]
jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Kitajščina je konglomerat različnih jezikov – mandarinske kitajščine, wu kitajščine, jin kitajščine … 

V govorici se Kitajci skorajda ne razumejo med seboj, vendar jim pri sporazumevanju pomaga njihova pisava, ki je ideografska.

Metoda aktivnega učenja vam omogoča hitro učenje jezika v avtentičnem jezikovnem kontekstu. Individualni pouk, učenje v paru ali majhna skupina. 

Pisava han se je razvila iz piktogramov, ki so predstavljali konkretne predmete, kasneje so se stilizirali, dodali so jim nove pomene, tako da je večina znakov v modernih kitajskih jezikih fonetična in ne več logografična. 

Kitajščina je jezik z največ naravnimi govorci, saj jo govori 1,3 milijarde ljudi.

Tečaj kitajščine je namenjen vsem, ki se želijo naučiti kitajščino, bodisi da tam poslujejo, potujejo v Hong Kong ali Šanghaj, oziroma jih zanima kitajski jezik in bogata vzhodnjaška kultura. 

Program je naravnan izrazito praktično in vam omogoča nemoteno komunikacijo s poslovnimi partnerji, institucijami in sodelavci. Slovnična poglavja so omejena na minimum, poudarek je na konverzaciji in nujnem besednem zakladu.

Pri izvedbi tečajev lahko program popolnoma prilagodimo vašemu predznanju in potrebam. 

Ugotovili smo, da večina naših slušateljev kitajščino pretežno govori in manj piše. Glavni poudarek je tako na slušnem razumevanju in govoru, kjer se odvija več kot 80% vse komunikacije. 

Pouk poteka po komunikacijski metodi, kjer sta v ospredju konverzacija in živa raba jezika, za samostojno delo in dostop do medijev pa slušatelji uporabljajo interaktivni portal za e-učenje.

Trajanje: 30 ur (1x tedensko po 3 šolske ure).

Velikost skupine: 3-5 slušateljev, pouk v paru ali individualni pouk.

Začetek tečaja: marec in okotober.

Evidenčna prijava.

Informacije in svetovanje: 01 280 3 220.

Nazaj na vse tečaje tujih jezikov.