Jezikovni tečaji 2023-24

Poleg tečajev angleščine in nemščine izvajamo jezikovne tečaje še za 33 drugih svetovnih jezikov.

Tečaj angleščine

Z jezikovnim treningom in konverzacijo na tečaju angleščine boste najhitreje prišli do tekoče poslovne komunikacije vsaki situaciji.

Test angleščina Urnik in cenikInformativni vpis

Tečaj angleščine – več o tem

Tečaj nemščine

Komunikacija z nemškimi poslovnimi partnerji bo tekoča, vaše znanje nemščine pa perfektno, v govoru boste suvereni in nemški.

Test nemščina – Urnik in cenikInformativni vpis

Tečaj nemščine – več o tem

Tečaj slovenščine

Slovenščina vam ne bo več povzročala težav, na tečaju slovenščine boste tekoče govorili in očarali slovenske sogovornike.

Test slovenščina – Urnik in cenikInformativni vpis

Tečaj slovenščine – več o tem

Tečaj francoščine

Francoščina je v večjem delu sveta še vedno svetovni jezik, tečaj francoščine pa vam bo omogočil pravilno in aktualno rabo jezika.

Test francoščina – Urnik in cenikInformativni vpis

Tečaj francoščine – več o tem

Tečaj španščine

Tečaj španščine lahko poteka na začetnem ali višjih nivojih in zagotavlja, da se boste naučili živega in aktualnega jezika.

Test španščinaUrnik in cenikInformativni vpis

Tečaj španščine – več o tem

Tečaj italijanščine

Italijanščina je naša zahodna jezikovna soseda, naš tečaj italijanščine pa prava pot do znanja tega romanskega jezika.

Test italijanščina Urnik in cenikInformativni vpis

Tečaj italijanščine – več o tem

Tečaj hrvaščine

Tečaj hrvaščine je namenjen tako začetnikom kot tistim s predznanjem. Konvezacijski pristop pa vam zagotavlja hitro učenje.

Test hrvaščina – Urnik in cenikInformativni vpis

Tečaj hrvaščine – več o tem


Opis jezikovnih tečajev 

Naši jezikovni tečaji se razlikujejo od jezikovnih tečajev drugih ponudnikov. Temeljijo na spoznanju, da je sproščena konverzacija glavni faktor za hiter napredek.

Kot jezikovna šola z več kot tridesetletno tradicijo vemo, da jezikovni tečaj ni dril ali kaotičen pogovor z rojenim govorcem, ampak je tečaj tujega jezika predvsem kulturna komunikacija. Zato naši jezikovni tečaji poleg branja, pisanja in slušnega razumevanja, temeljijo na ciljno vodeni konverzaciji, ki ji namenimo 80% časa.

Obenem pa vemo, da jezikovni tečaj brez spoznavanja kulture naroda, ki tuj jezik govori, z njim živi in dela, ni pravi jezikovni tečaj. In zato ni čudno, če slušatelji, ki drugje nikakor niso mogli napredovati, pravijo da so jim naši jezikovni tečaji omogočili napredovanje v službi, sklenitev posla ali pa so pri pogovoru s tujci postali bolj samozavestni.  

Jezikovni tečaji splošne angleščine so namenjeni vsem, ki angleščino ali drug tuj jezik uporabljate za potovanja in druženje s prijatelji. 

Jezikovni tečaji za podjetja in poslovneže. Če je vaš fokus posel, potem se tako ali tako zavedate pomena dobre komunikacije s svojimi partnerji in vam bo naša konverzacijska metoda pomagala pri prodoru na tuje trge. 

Specializirani jezikovni tečaji in jezikovne delavnice – enodnevni hitri treningi poslovne komunikacije od predstavljanja in mreženja, do predstavitev, pogajanj in vodenja sestankov. Ciljna osvežitev tipičnih govornih situacij pri poslovanju. 

Jezikovni tečaji konverzacije in poslovne komunikacije so edinstvena priložnost za spontano, hitro in aktivno osvežitev posameznih tem in aktivacijo govornega aparata.


Video predstavitve – jezikovni tečaji

Oglejte si kratke video predstavitve jezikovnih tečajev. Če se zanimate za tečaj angleščine ali pa za tečaj nemščine, tečaj slovenščine ali tečaj hrvaščine, ali pa za tečaj španščine, tečaj tečaj italijanščine ali tečaj francoščine, si oglejte video intervjuje z našimi predavatelji.

Podobni programi: individualni jezikovni tečaji – pouk v paru – interni tečaji – specializirani tečaji – e-učenje z mentorjem  

 

Hitri tečaji angleščine 

 

Angleščina je globalni jezik in hitro učenje angleščine je ključ do uspeha. Zato smo učenje tujih jezikov obrnili na glavo! Od prve minute dalje govorite samo v tujem jeziku. Tako se boste naučili do 40% več kot na klasičnih tečajih. Oglejte si tudi našo jezikovno knjigarno.

Konverzacija, sproščeno vzdušje in komunikativni trening omogočajo hitro učenje in uporabno znanje v službi, na potovanju ali pri študiju. 

 

Hitri tečaji nemščine 

 

Nemščina je vse bolj sinonim poslovnega uspeha. Nemčija je naš največji zunanjetrgovinski partner, veliko najboljših podjetij pa je v nemški lasti. Zato je znanje nemščine pogoj za poslovanje ali kariero. Vso potrebno literaturo lahko dobite v naši jezikovni knjigarni.

Nemščina je poslovni jezik velikih korporacij. Naša komunikacijska metoda in male skupine pa zagotavljajo hitro in prijetno učenje.  

 

Hitri tečaji španščine 

 

Španščina je in bo ostala jezik potovanj! Obenem pa je španščina pomembne poslovni jezik, saj vam odpira vrata po vsej Južni Ameriki, nujna pa je tudi za sklepanje poslov v Španiji. Naša jezikovna knjigarna vsebuje vso potrebno literaturo.

 

Španščina vas bo preprosto očarala. To je temperamenten jezik potovanj, doživetij in eksotičnih kultur, ki ga učijo španski govorci. Tudi poslovna španščina je dinamična in prilagojena španskemu temperamentu.   

 

Hitri tečaji francoščine 

 

Francoščina je jezik gurmanskih užitkov pa tudi institucij EU. Francoščina je pogoj tako za uspešno kariero v francoskih korporacija, kot za poslovanja s francoskimi podjetji.

Že po svoji naravi je najbolj primerna za komunikativno učenje. Tako boste s francoskimi predavatelji napredovali hitro in z užitkom.  

 

Hitri tečaji italijanščine 

 

Italijanščina vas bo s svojo živahnostjo preprosto očarala. Je hitra, dinamična in polna preobratov, skratka takšna kot so Italijani sami. Tudi poslovna italijanščina in njen bonton sta drugačna in se jih moramo enostavno naučiti. Italijanščina je poslovni in kulturni jezik, ki vam ga naši italijanski predavatelji predstavijo na naraven in sproščen način.  

 

Hitri tečaji slovenščine 

 

Če živite v Sloveniji in želite v slovenščini povedati še kaj več kot le “vokam doga”, pridite v naš tečaj. 

Znali boste naročiti hrano, povprašati za pot, nakupovati v trgovini in se sproščeno pogovarjali. Managerji pa bodo spoznali osnove slovenske poslovne komunikacije, ki jim bo olajšala delo v slovensko govorečem okolju.