Domov » Jezikovni tečaji

Jezikovni tečaji 2020

Podobni programi: individualni jezikovni tečaji – pouk v paru – interni tečaji – specializirani tečaji – e-učenje z mentorjem  

 

Hitri tečaji angleščine 

 

Angleščina je globalni jezik in hitro učenje angleščine je ključ do uspeha. Zato smo učenje tujih jezikov obrnili na glavo! Od prve minute dalje govorite samo v tujem jeziku. Tako se boste naučili do 40% več kot na klasičnih tečajih. Oglejte si tudi našo jezikovno knjigarno.

Konverzacija, sproščeno vzdušje in komunikativni trening omogočajo hitro učenje in uporabno znanje v službi, na potovanju ali pri študiju. 

 

Hitri tečaji nemščine 

 

Nemščina je vse bolj sinonim poslovnega uspeha. Nemčija je naš največji zunanjetrgovinski partner, veliko najboljših podjetij pa je v nemški lasti. Zato je znanje nemščine pogoj za poslovanje ali kariero. Vso potrebno literaturo lahko dobite v naši jezikovni knjigarni.

Nemščina je poslovni jezik velikih korporacij. Naša komunikacijska metoda in male skupine pa zagotavljajo hitro in prijetno učenje.  

 

Hitri tečaji španščine 

 

Španščina je in bo ostala jezik potovanj! Obenem pa je španščina pomembne poslovni jezik, saj vam odpira vrata po vsej Južni Ameriki, nujna pa je tudi za sklepanje poslov v Španiji. Naša jezikovna knjigarna vsebuje vso potrebno literaturo.

 

Španščina vas bo preprosto očarala. To je temperamenten jezik potovanj, doživetij in eksotičnih kultur, ki ga učijo španski govorci. Tudi poslovna španščina je dinamična in prilagojena španskemu temperamentu.   

 

Hitri tečaji francoščine 

 

Francoščina je jezik gurmanskih užitkov pa tudi institucij EU. Francoščina je pogoj tako za uspešno kariero v francoskih korporacija, kot za poslovanja s francoskimi podjetji.

Že po svoji naravi je najbolj primerna za komunikativno učenje. Tako boste s francoskimi predavatelji napredovali hitro in z užitkom.  

 

Hitri tečaji italijanščine 

 

Italijanščina vas bo s svojo živahnostjo preprosto očarala. Je hitra, dinamična in polna preobratov, skratka takšna kot so Italijani sami. Tudi poslovna italijanščina in njen bonton sta drugačna in se jih moramo enostavno naučiti.Italijanščina je poslovni in kulturni jezik, ki vam ga naši italijanski predavatelji predstavijo na naraven in sproščen način.  

 

Hitri tečaji slovenščine 

 

Če živite v Sloveniji in želite v slovenščini povedati še kaj več kot le “vokam doga”, pridite v naš tečaj. 

Znali boste naročiti hrano, povprašati za pot, nakupovati v trgovini in se sproščeno pogovarjali. Managerji pa bodo spoznali osnove slovenske poslovne komunikacije, ki jim bo olajšala delo v slovensko govorečem okolju.