Domov » Jezikovni treningi » Jezikovne delavnice po meri

Jezikovne delavnice in coaching

e-jezikovne delavnice in e-seminarji lahko potekajo po videokonferenci. Interne skupine in individualni pouk v živo s profesorjem (30 ali 50 ur) so najpogostejša oblika učenja v podjetjih. Lahko pa se odločite tudi za kratke, enodnevne jezikovne treninge za boljše vodenje timov in sestankov, popolne prezentacije in uspešna pogajanja.

Coaching

Z intenzivnim jezikovnim treningom boste osvežili svoje znanje in prišli na nov nivo poslovne komunikacije. Vaša osebna trenerka pa vam bo pripravila program po meri.

Delavnica
WHY – predstavitve

Simon Sinek trdi, da vaše kupce zanima predvsem odgovor na vprašanje zakaj. Ko bodo videli, da ste vizionarji na svojem področju, bodo prepričani tudi o kvaliteti.

Delavnice za podjetja

Interne e-delavnice so popularne, saj omogočajo aktivno rabo besedišča podjetja. Program je izdelan na podlagi vaših jezikovnih potreb, znanje pa takoj uporabno pri delu.

Interni treningi

Vodenje timov in sestankov – Načelna pogajanja, Socialni marketing v angleščini – Prodaja 3.0 in digitalni marketing – Angleščina za startupe – Angleščina brez stresa

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

KAKO DELUJE

Why predstavitve a la Simon Sinek

Vsi vemo, kako pomembne so predstavitve izdelkov in projektov. Na voljo imamo tudi kup orodij za njihovo pripravo, pa vendar imamo velikokrat občutek, da so običajne predstavitve dolgočasne ali pa preveč tehnične. Enostavno se vam zdi, da nekaj manjka.

 

Simon Sinek pravi, da je tisto, kar manjka, odgovor na vprašanje ZAKAJ? Vaših strank na začetku ne zanima, kaj proizvajate in še manj, kako to delate, zanima jih predvsem, ZAKAJ to delate. In v trenutku, ko spoznajo, da ste v svoji dejavnosti misionar in voditelj, bodo prepričani tudi o vaši kvaliteti.

 

Za trenutek pomislite na svojo tipično predstavitev in se vprašajte – ali res odgovarja na vprašanje ZAKAJ? Običajno se predstavitve začnejo s tem kaj delamo, potem povemo, kako to delamo in na koncu kupce vprašamo ali bi to tudi kupili? In pri tem pozabimo na ZAKAJ.

 

Na seminarju boste naredili popoln preobrat. Začeli boste pri bistvu stvari, z odgovorom na vprašanje ZAKAJ? Zakaj vaše podjetje sploh obstaja, kaj je vaša misija in poslanstvo, kaj vas žene in motivira, zakaj ste to, kar ste. Potem boste seveda predstavili tudi svoj proizvodni proces in povedali, kako to delate. Čisto na koncu pa bodo vaši kupci izvedeli tudi, kaj delate. In ko bodo vedeli, ZAKAJ to delate, bodo vaš izdelek tudi kupili.

Ideje za vrhunske predstavitve

Predstavitev začnite tako, da odgovorite na vprašanje ZAKAJ delate to, kar delate.

Novo – angleščina brez stresa po videokonferenci ali v vašem podjetju

Enodnevna jezikovna delavnica – obvladajte stres in sproščeno komunicirajte v tujem jeziku

 

 

 

Naši jezikovni treningi in delavnice se odlikujejo z vsemi elementi programov za obvladovanje stresa.

 

Začnemo s sproščanjem, dihalnimi tehnikami in pozitivno vizualizacijo v tujem jeziku. 

 

Ključno je, da stanje čuječnosti dosežemo v angleški govorni paradigmi – najprej s tihim govorom oz. asociacijami v angleščini, nato s komunikacijo, konverzacijo in treningom. 

 

Tako lahko v enem dnevu napredujemo na nov in sproščen nivo angleške poslovne komunikacije.

Urnik:

Petek, 17.00-18.00 

Lokacija:

e-program

Datum pričetka 2021:

zadnji petek v mesecu

Informacije:

info@panteon.si

tel.: 041 269 070

PIŠITE NAM

Pošljite mi več informacij o jezikovnih programih