Domov » Jezikovni treningi

Jezikovni treningi in delavnice 2020

HR managerji nas večkrat sprašujejo, kako učinkovito pa je sploh učenje tujih jezikov? Raziskava univerze MIT je na vzorcu 600.000 ljudi dokazala, da lahko odrasli v enem letu dosežejo 84,5% znanja rojenega govorca. Zato planirajte nemogoče – intenzivni treningi poslovnih veščin v angleščini, nemščini in drugih jezikih.

 

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Jezikovni tečaji in treningi v podjetjih

Z jezikovnimi treningi v podjetju se tujega jezika naučite hitreje, program pa je prilagojen vam in vašim jezikovnim potrebam. Zato boste znanje lahko takoj uporabili pri vsakdanjem delu.

Jezikovne delavnice in seminarji

Intenzivni enodnevni jezikovni treningi za boljše vodenje timov in sestankov, popolne prezentacije, večjo prodajo in načelna pogajanja. Uporaba originalnih materialov v avtentičnih govornih situacijah s primeri iz vašega področja dela in dejavnosti.

Goethe certifikat - priprave na certifikat - jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College
jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Skype jezikovni treningi za podjetja

Individualni konverzacijski trening po Skype videokonferenci, od doma ali iz pisarne ob času, ki vam najbolj ustreza. Treningi jezikovnih veščin pogajanj, predstavitev, vodenja timov, prodaje in druge poslovne teme po vašem izboru.

Individualni pouk in coaching za vodilne

Individualni pouk in jezikovni trening z osebnim trenerjem sta ključna za preskok na nov nivo komunikacije v tujem jeziku. S pomočjo treninga konverzacije boste izdelali optimalno učno strategijo. Konverzacijski trening pa vam bo omogočil enostaven prehod na nov nivo poslovne komunikacije v tujem jeziku.

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

PIŠITE NAM

Imate vprašanje?