Domov » Jezikovni treningi

Skype jezikovni treningi

Skype jezikovni treningi in tečaji, spletna učilnica in treningi so trenutno optimalna oblika učenja tujega jezika. Planirajte nemogoče – angleščina in drugi jeziki v enem letu brez predznanja do nivoja B1. S Skype jezikovnimi treningi se boste učili hitreje, program bo prilagojen samo vam, znanje pa boste takoj uporabili pri delu.

 

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Skype jezikovni tečaji in treningi v podjetjih

Z jezikovnimi treningi po Skype videokonferenci se tujega jezika naučite hitreje, program pa je prilagojen vam in vašim jezikovnim potrebam. Zato boste znanje lahko takoj uporabili pri vsakdanjem delu.

Skype jezikovne delavnice in seminarji

Intenzivni enodnevni jezikovni treningi po videokonferenci za boljše vodenje timov in sestankov, popolne prezentacije, večjo prodajo in načelna pogajanja. Uporaba originalnih materialov v avtentičnih govornih situacijah s primeri iz vašega področja dela in dejavnosti.

Goethe certifikat - priprave na certifikat - jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College
jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Skype jezikovni treningi za podjetja

Individualni konverzacijski trening po Skype videokonferenci, od doma ali iz pisarne ob času, ki vam najbolj ustreza. Treningi jezikovnih veščin pogajanj, predstavitev, vodenja timov, prodaje in druge poslovne teme po vašem izboru.

Osebni coaching za vodilne po videokonferenci

Individualni pouk in jezikovni trening z osebnim trenerjem po videokonferenci sta ključna za preskok na nov nivo komunikacije v tujem jeziku. S pomočjo treninga konverzacije boste izdelali optimalno učno strategijo. Konverzacijski trening pa vam bo omogočil enostaven prehod na nov nivo poslovne komunikacije v tujem jeziku.

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

PIŠITE NAM

Imate vprašanje?