Domov » Jezikovni treningi

Jezikovni treningi – tečaji

S profesorjem v živo vašem podjetju ali po Zoom/Teams videokonferenci

Jezikovni treningi v podjetju omogočajo hitro učenje, saj so programi prilagojeni vaši dejavnosti in vašim jezikovnim zahtevam. Kratke enodnevne delavnice omogočajo hitro osvežitev glavnih komunikacijskih obrazcev in veščin. Tako na predstavitvi, pri pogajanjih ali pri vodenju timov in sestankov nikoli ne boste ostali brez besed.

 

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Jezikovni tečaji in treningi v podjetjih

Z jezikovnimi treningi se tujega jezika naučite hitreje, program pa je prilagojen vam in vašim jezikovnim potrebam. Zato boste znanje lahko takoj uporabili pri vsakdanjem delu.

Jezikovne delavnice in seminarji

Intenzivni enodnevni jezikovni treningi po videokonferenci za boljše vodenje timov in sestankov, popolne prezentacije, večjo prodajo in načelna pogajanja. Uporaba originalnih materialov v avtentičnih govornih situacijah s primeri iz vašega področja dela in dejavnosti.

Goethe certifikat - priprave na certifikat - jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College
jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Jezikovni treningi za podjetja

Individualni konverzacijski trening ob času, ki vam najbolj ustreza. Treningi jezikovnih veščin pogajanj, predstavitev, vodenja timov, prodaje in druge poslovne teme po vašem izboru.

Osebni coaching za vodilne

Individualni pouk in jezikovni trening z osebnim trenerjem sta ključna za preskok na nov nivo komunikacije v tujem jeziku. S pomočjo treninga konverzacije boste izdelali optimalno učno strategijo. Konverzacijski trening pa vam bo omogočil enostaven prehod na nov nivo poslovne komunikacije v tujem jeziku.

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

PIŠITE NAM

Imate vprašanje?