Domov » Jezikovni treningi

Jezikovni treningi in delavnice 2020

HR managerji nas večkrat sprašujejo, kako učinkovito pa je sploh učenje tujih jezikov? Raziskava univerze MIT je na vzorcu 600.000 ljudi dokazala, da lahko odrasli v enem letu dosežejo 84,5% znanja rojenega govorca. Zato planirajte nemogoče – intenzivni treningi poslovnih veščin v angleščini, nemščini in drugih jezikih.

 

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Jezikovni treningi v podjetjih

Z jezikovnimi treningi v podjetju se tujega jezika naučite hitreje, program pa je prilagojen vam in vašim jezikovnim potrebam. Zato boste znanje lahko takoj uporabili pri vsakdanjem delu.

Jezikovne delavnice

Intenzivni eno- ali dvodnevni jezikovni treningi za boljše vodenje timov in sestankov, perfektne prezentacije, večjo prodajo in načelna pogajanja. Uporaba originalnih materialov v avtentičnih govornih situacijah s primeri iz vašega dela.

Goethe certifikat - priprave na certifikat - jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College
jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Skype jezikovni treningi – posebna ponudba

Individualni konverzacijski trening po Skype videokonferennci, od doma ali iz pisarne ob vašem času. Treningi veščin pogajanj, predstavitev, vodenja timov, prodaje in druge poslovne teme.

Individualni coaching in svetovanje 01 280 3 222

Svetovanje in jezikovni trening sta ključna za preskok na nov nivo komunikacije v tujem jeziku. S pomočjo trenerk in trenerjev boste našli optimalno učno strategijo in ustrezen konverzacijski trening.

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

PIŠITE NAM

Imate vprašanje?