Jezikovni tečaji za podjetja 2022

Business English in Action

Jezikovni trening za uporabno poslovno

komunikacijo: od telefoniranja in pisanja e-

pošte, do e-predstavitev in e-pogajanj ter

vodenje e-sestankov. Intenziven program za

preskok na nov nivo komunikacije.

Mala skupina: 4 udeleženci

Medij: Zoom/Teams

Trajanje: 20 srečanj

Več informacij / ponudba >>>

Individualni tečaji po meri

Jezikovni e-trening “ena na ena” je najhitrejša

pot do spontane rabe jezika. Učenje poteka po

komunikativni metodi s konverzacijo.

Osvežite svoje znanje in pridobite jezikovne

veščine za uspeh v poslu in karieri.

Individualni pouk: 1-2 udeleženca

Medij: Zoom/Teams

Trajanje: 20 srečanj

Več informacij / ponudba >>>

Poslovna nemščina v podjetju

Program vas pripravi na vse tipične poslovne situacije – od telefonskega pogovora in maila, prek navezave novih poslovnih stikov, do priprave predstavitev in pogajanj. Jezikovni trening za poslovno odličnost.

Mala skupina: 2-4 udeleženci

Medij: Zoom/Teams

Trajanje: 20 srečanj

Več informacij / ponudba >>>

Izvedba spletne predstavitve

Spletne predstavitve so bistveno drugačne od prezentacij v živo. Ključen je nastop pred kamero in rutinska uporaba e-aplikacij. V jezikovnem treningu pridobite ključne veščine za izvedbo uspešnih predstavitev.

Mala skupina: 2-4 udeleženci

Medij: Zoom/Teams

Trajanje: 10 srečanj

Več informacij / ponudba >>>

Vodenje e-timov in e-sestankov

Delo od doma in e-sestanki zahtevajo nove veščine vodenja timov. Od določanja nalog in koordinacije, do nastopa prek kamero ter vodenja učinkovitih in kreativnih sestankov za uspešne in zadovoljne time

Mala skupina: 2-4 udeleženci

Medij: Zoom/Teams ali tečaj v podjetju

Trajanje: 20 srečanj

Več informacij / ponudba >>>

Drugi jeziki in programi

Poslovne poti po svetu nadomeščajo videokonference s poslovnimi partnerji. Poleg angleščine je pomembno tudi poznavanje lokalnega jezika. Jezikovni treningi za vse svetovne jezike.

Mala skupina: 2-4 udeleženci

Medij: Zoom/Teams ali tečaj v podjetju Trajanje: 10 srečanj

Več informacij / ponudba >>>

PIŠITE NAM 

Pošljite mi katalog

[wpseo_breadcrumb]

Teams jezikovni treningi

Jezikovni tečaji po Zoom ali Teams videokonferenci so postali najbolj pogost način učenja v podjetjih.

Izkušeni predavatelji 

Naši izkušeni predavatelji in trenerji so profesorji ali naravni govorci. V poučevanju poslovnega jezika se stalno izpopolnjujejo tudi v tujini.

Programi po meri

Program je pripravljen po vaši meri. Upošteva terminologijo vaše dejavnosti in govorne situacije, v katerih uporabljate tuj jezik.

Teams ali Zoom jezikovni trening

Skype jezikovni trening je več kot zgolj učenje. S treningom po videokonferenci pridobite napredne jezikovne kompetence, ki vam zagotavljajo poslovni uspeh.

Portal za e-učenje in spletna učilnica

Jezikovni programi so stalno dostopni na portalu za e-učenje oz. v spletni učilnici. Tako lahko vedno preizkusite svoje znanje.

Najpopularnejši Teams / Zoom jezikovni treningi

Najbolj popularni jezikovni programi v podjetjih!

Poslovna angleščina

Programi vključujejo vse tipične fraze, ki jih potrebujete za uspešno delo in poslovanje na angleškem trgu.  Jezikovne veščine, ki jih boste takoj uporabili pri delu in komunikaciji.

Poslovna nemščina

Tečaji poslovne nemščine so namenjeni vsem, ki poslujejo z Nemčijo.   Programi vključujejo vse tipične fraze, ki jih potrebujete za uspešno delo in poslovanje na nemškem trgu.

Poslovna hrvaščina

Za generacijo rojeno ob prelomu tisočletja je hrvaščina neznan tuj jezik. V slovenskih podjetjih v hrvaški lasti, pa nekaj dejstvo. Z našo metodo boste že v nekaj spoznali osnove hrvaščine in poslovne rutine ter vzorce.

Teams jezikovni treningi po meri podjetja 

Podjetja potrebujejo rezultate. In to takoj. Skype jezikovni treningi so namenjeni prav temu – rezultate lahko takoj uporabite pri svojem delu. Ko pišete e-sporočilo poslovnemu partnerju, naredite fantastično predstavitev, izpogajate odlično ceno, rešujete probleme in izzive ali pa ste aktivni v socialnem marketingu. 

Tako nas je veliko trgovsko podjetje prosilo za izdelavo Skype programa za prodajne svetovalke. Pripravili smo program s tipičnimi dialogi in govornimi situacijami ter začeli s treningom. Čez nekaj dni nas je poklical naročnik, da je treba program nujno dopolniti še z dialogom iz požarne varnosti. Ko se je v eni od trgovin sprožil požarni alarm, se je sistem avtomatsko povezal z nemško centralo, ki je kontaktirala poslovodkinjo, ta pa je poznala le besedo Feuer, ki jo je večkrat ponovila v telefon. K sreči so ostali senzorji pokazali, da je šlo za lažen alarm.