Domov » Jezikovni treningi » Jezikovni treningi v podjetjih

Zoom/Teams jezikovni treningi

Jezikovni tečaji po Zoom ali Teams videokonferenci so najbolj pogost način učenja v podjetjih. Komunikacija in dinamika v skupini pa omogoča hiter napredek in sproščeno učenje. Program je prilagojen samo vam, znanje pa boste takoj uporabili pri delu.

Izkušeni predavatelji 

Naši izkušeni predavatelji in trenerji so profesorji ali naravni govorci. V poučevanju poslovnega jezika se stalno izpopolnjujejo tudi v tujini.

Programi po meri

Program je pripravljen po vaši meri. Upošteva terminologijo vaše dejavnosti in govorne situacije, v katerih uporabljate tuj jezik.

Teams ali Zoom jezikovni trening

Skype jezikovni trening je več kot zgolj učenje. S treningom po videokonferenci pridobite napredne jezikovne kompetence, ki vam zagotavljajo poslovni uspeh.

Portal za e-učenje in spletna učilnica

Jezikovni programi so stalno dostopni na portalu za e-učenje oz. v spletni učilnici. Tako lahko vedno preizkusite svoje znanje.

Najpopularnejši Zoom / Teams jezikovni programi

Najbolj popularni jezikovni programi v podjetjih!

Programi vključujejo vse tipične fraze, ki jih potrebujete za uspešno delo in poslovanje na angleškem trgu. 

 

Jezikovne veščine, ki jih boste takoj uporabili pri delu in komunikaciji.

Tečaji poslovne nemščine so namenjeni vsem, ki poslujejo z Nemčijo.  

 

Programi vključujejo vse tipične fraze, ki jih potrebujete za uspešno delo in poslovanje na nemškem trgu.

Za generacijo rojeno ob prelomu tisočletja je hrvaščina neznan tuj jezik. V slovenskih podjetjih v hrvaški lasti, pa nekaj dejstvo.

 

Z našo metodo boste že v nekaj spoznali osnove hrvaščine in poslovne rutine ter vzorce.

KAKO DELUJE

Teams jezikovni treningi po meri podjetja 

Podjetja potrebujejo rezultate. In to takoj. Skype jezikovni treningi so namenjeni prav temu – rezultate lahko takoj uporabite pri svojem delu. Ko pišete e-sporočilo poslovnemu partnerju, naredite fantastično predstavitev, izpogajate odlično ceno, rešujete probleme in izzive ali pa ste aktivni v socialnem marketingu.

 

Tako nas je veliko trgovsko podjetje prosilo za izdelavo Skype programa za prodajne svetovalke. Pripravili smo program s tipičnimi dialogi in govornimi situacijami ter začeli s treningom. Čez nekaj dni nas je poklical naročnik, da je treba program nujno dopolniti še z dialogom iz požarne varnosti. Ko se je v eni od trgovin sprožil požarni alarm, se je sistem avtomatsko povezal z nemško centralo, ki je kontaktirala poslovodkinjo, ta pa je poznala le besedo Feuer, ki jo je večkrat ponovila v telefon. K sreči so ostali senzorji pokazali, da je šlo za lažen alarm.

Zoom ali Teams programi po vaši meri

Vsak od nas se uči drugače – nekdo potrebuje knjigo, drugi komunikacijo, milenijci pa laptop. Naši programi so zato dostopni na vseh platformah.

PIŠITE NAM 

Zanimam se za