Domov » Jezikovni treningi » Jezikovni treningi v podjetjih

Jezikovni treningi v podjetjih 2020

Planirajte nemogoče – angleščina in drugi jeziki v enem letu brez predznanja do nivoja B1. Z jezikovnimi treningi v podjetju se boste učili hitreje, program bo prilagojen vam, znanje pa boste takoj uporabili pri delu.

Izkušeni predavatelji 

Naši izkušeni predavatelji in trenerji so profesorji ali naravni govorci. V poučevanju poslovnega jezika se stalno izpopolnjujejo tudi v tujini.

Programi po meri

Program je pripravljen po vaši meri. Upošteva terminologijo vaše dejavnosti in govorne situacije, v katerih uporabljate tuj jezik.

Jezikovni trening

Jezikovni trening je več kot zgolj učenje. S treningom pridobite napredne jezikovne kompetence, ki vam zagotavljajo poslovni uspeh.

Portal za e-učenje

Informacije so danes dostopne na vseh platformah – s portalom za e-učenje so tudi vaši jezikovni programi dostopni vedno in povsod.

jezikovni tečaji - jezikovna šola Panteon College

Top jezikovni programi

Najbolj popularni jezikovni programi v podjetjih!

Programi vključujejo vse tipične fraze, ki jih potrebujete za uspešno delo in poslovanje na angleškem trgu. 

 

Jezikovne veščine, ki jih boste takoj uporabili pri delu in komunikaciji.

Tečaji poslovne nemščine so namenjeni vsem, ki poslujejo z Nemčijo.  

 

Programi vključujejo vse tipične fraze, ki jih potrebujete za uspešno delo in poslovanje na nemškem trgu.

Za generacijo rojeno ob prelomu tisočletja je hrvaščina neznan tuj jezik. V slovenskih podjetjih v hrvaški lasti, pa nekaj dejstvo.

 

Z našo metodo boste že v nekaj spoznali osnove hrvaščine in poslovne rutine ter vzorce.

KAKO DELUJE

Treningi po meri podjetja 

Podjetja potrebujejo rezultate. In to takoj. Jezikovni treningi so namenjeni prav temu – rezultate lahko takoj uporabite pri svojem delu. Ko pišete e-sporočilo poslovnemu partnerju, naredite fantastično predstavitev, izpogajate odlično ceno, rešujete probleme in izzive ali pa ste aktivni v socialnem marketingu.

 

Tako nas je veliko trgovsko podjetje prosilo za izdelavo programa za prodajne svetovalke. Pripravili smo program s tipičnimi dialogi in govornimi situacijami ter začeli s treningom. Čez nekaj dni nas je poklical naročnik, da je treba program nujno dopolniti še z dialogom iz požarne varnosti. Ko se je v eni od trgovin sprožil požarni alarm, se je sistem avtomatsko povezal z nemško centralo, ki je kontaktirala poslovodkinjo, ta pa je poznala le besedo Feuer, ki jo je večkrat ponovila v telefon. K sreči so ostali senzorji pokazali, da je šlo za lažen alarm.

Programi po vaši meri

Vsak od nas se uči drugače – nekdo potrebuje knjigo, drugi komunikacijo, milenijci pa laptop. Naši programi so zato dostopni na vseh platformah.

PIŠITE NAM 

Zanimam se za