Jezikovni tečaji za podjetja

Hitri tečaji poslovne angleščine, nemščine, italijanščine. španščine in 32 drugih jezikov. Individualni pouk in učenje v malih skupinah v vašem podjetju. Programi so prilagojeni vašim jezikovnim potrebam in predznanju. Poučujejo profesorji tujih jezikov in naravni govorci.
Novo: treningi poslovnih veščin – prodaje, prezentacij, pogajanj in vodenja sestankov. Hit: individualni tečaji po Skype videokonferenci.

Info:  01 280 3 222           Pošljite mi katalog programov

Jezikovni  tečaji v vašem podjetju

Interni tečaji angleščine, nemščine in drugih jezikov
Pošljite mi ponudbo
Naročite testiranje v podjetju

NOVO - Jezikovni treningi in jezikovne delavnice

Trening prodaje, prezentacij, pogajanj, vodenja …
Pošljite mi ponudbo
Naročite testiranje v podjetju 

HIT - Individualni Skype programi

Najhitrejše in najbolj udobno učenje z osebno trenerko.
Pošljite mi ponudbo
Opravite jezikovni test
Individualni pouk je najhitrejša oblika učenja tujega jezika, saj je 40% bolj učinkovit od dela v skupini. Individualno učenje je najbolj priljubljeno pri managerjih, tečaje vodijo native speakers, urnik in program pa sta prilagojena potrebam slušateljev. Več o individualnem pouku.
Interni tečaji v podjetju so idealni za osvežitev znanja splošnega poslovnega jezika ter trening jezikovnih rutin in vzorcev, ki jih uporabljamo pri vsakodnevni komunikaciji s poslovnimi partnerji. Več o internih tečajih.
Specializirani tečaji se osredotočajo na rabo jezika v financah, računovodstvu, marketingu, prodaji, HRM, pri vodenju prezentacij, pogajanj in sestankov ter poslovni retoriki in nastopanju v javnosti. Več o specializiranih tečajih.
E-učenje prek video programov in Skype videokonference z učiteljem omogoča hitro učenje ter intenziven jezikovni trening, interaktivni kvizi pa učinkovit in prijeten način spoznavanja struktur ter besedišča. Več o e-učenju.
Poslovna angleščina ni dril ampak zapleten medosebni proces, ki zahteva poznavanje socialnih pravil. Na tečajih poslovne angleščine boste v majhni skupini (4-6 udeležencev) pod vodstvom native speakerja poleg jezikovnega znanja pridobili tudi ustrezne socialne govorne kompetence.
Poslovna nemščina ni dril ampak zapleten medosebni proces, ki zahteva poznavanje socialnih pravil. Na tečajih poslovne nemscine boste v majhni skupini (4-6 udeležencev) pod vodstvom native speakerja poleg jezikovnega znanja pridobili tudi ustrezne socialne govorne kompetence.
Pouk v paru je zelo priljubljena oblika učenja tujega jezika, saj je ta način učenja 40% bolj učinkovit od klasičnega pouka. Oglejte si naše programe pouka v paru.