Domov » Tečaji italijanščine

Tečaji italijanščine – 2021

S hitrimi tečaji italijanščine do uspeha

Hitri tečaji italijanščine

Italijanščina vas bo s svojo živahnostjo preprosto očarala. Je hitra, dinamična in polna preobratov, skratka takšna kot so Italijani sami. Tudi poslovna italijanščina in njen bonton sta drugačna in se ju moramo enostavno naučiti.

Obrnjeno učenje

Konverzacija je kraljevska pot do znanja tujega jezika. Zato na naših tečajih govorite kar 80% časa. To je popolnoma drugače kot na klasičnih tečajih, kjer večino časa porabite za pisanje, branje in poslušanje. 

Za posel in kariero

Če boste znali govoriti italijansko, boste sklenili dober posel, našli sanjsko službo in imeli bleščečo kariero. 

Pokličite nas

Info 041 269 070

Uvrstitveni testi

Urnik in cenik

Informativni vpis

Jezikovni tečaji italijanščine

Italijanščina za začetnike poteka po programu Nuovo Espresso. Učenje temelji na konvezaciji in aktivni rabi jezika. Spletna učilnica, interaktivne vaje in video program italijanščine vam zagotavljajo kvalitetno in hitro učenje italijanščine.

Splošna in poslovna italijanščina 

Začetni tečaj italijanščine – na tečaju boste spoznali osnove italijanskega jezika.

 

V nadaljevalnem tečaju boste svoje znanje sistematično poglobili z novim besediščem, slovničnimi pravili in rabo jezika v zahtevnejših govornih situacijah. 

 

Poslovna italijanščina je namenjena vsem, ki poslujete v Italiji ali pa želite delati v italijanskih podjetjih.

Mednarodni certifikati CILS

Certifikati Universita per Stranieri di Siena so priznani po vsem svetu. Omogočajo vam delo ali študij v Italiji, bodočim delodajalcem pa zagotavljajo visok nivo znanja jezika.

 

Izvajamo pripravljalne tečaje za izpite CILS

Poslovna italijanščina

Za uspeh na italijanskem trgu je potrebno vsaj znanje osnov poslovne italijanščine, če pa boste na poslovnem kosilu znali dobro predstaviti svoj izdelek, so vam vrata v italijanska podjetja na široko odprta.

 

Za učenje priporočamo tečaje poslovne italijanščine z native speakerjem ali pa individualni pouk oziroma pouk v paru.

Italijanščina za potovanja

Italija fascinira predvsem s svojo bogato kulturno zgodovino, dobro hrano in “sladkim načinom” življenja, ki ga kot tuji turisti lahko opazujemo na potovanjih, obiskih bienalov in celo pri nakupovanju ter drugih običajnih opravilih. 

 

Da bi se lahko prepustili italijanskemu kulturnemu melosu in uživali, moramo poznati vsaj osnove tega melodičnega jezika.

tečaji italijanščine - jezikovna šola Panteon College