Tečaj angleščine 2024

Tečaji angleščine, splošna in poslovna angleščina za uspešno kariero in poslovanje

Individualni e- tečaj angleščine

Individualno učenje z osebnim trenerjem je najhitrejša pot do znanja angleščine ali poslovne angleščine.

Več o individualnih tečajih angleščine.

Poslovna angleščina v podjetju Teams/Zoom

Interni jezikovni treningi v podjetju vam zagotavljajo, da boste pridobljeno znanje takoj uporabili pri poslovanju na tujih trgih.

Več o tem.

Tečaj angleščine online

Tečaj angleščine na spletu poteka po videokonferenci in na portalu za e-učenje. Pridobljeno znanje je takoj uporabno pri delu, s kvizi pa imate povratno informacijo o napredovanju. Več o temi tečaj angleščine online.

Tečaj angleščine Ljubljana

Tečaj angleščine v majhnih Zoom skupinah. Intenzivni tečaj vodijo izkušeni profesorji. Hitri tečaj angleščine v skupini poteka 2-3 krat tedensko. Več: tečaj angleščine Ljubljana.

Informacije in testi – 041 269 070 – Uvrstitveni on-line test angleščineCenik in urnik

Poslovna angleščina A1 in A2 – Zoom

Prosti sta še dve mesti na tečajih:

Začetni tečaj poslovne angleščine A1, ponedeljek, 15.30-17.00, 30 šolskih ur, cena 290 EUR plus DDV.

Nadaljevalni tečaj poslovne angleščine A2, četrtek, 15.30-17.00, 30 šolskih ur, cena 290 EUR plus DDV.

Info: 041 269 070

Tečaj angleščine v Ljubljani

Angleška poslovna konverzacija in individualni programi.

Tečaji za podjetja in posameznike v Mariboru in okolici.

Tečaj angleščine Celje

Tečaji v skupini in individualni pouk v Celju in okolici.

Individualni jezikovni treningi v Kopru in na Obali.

Poslovna angleščina za podjetja in individualni coaching. 

AKTUALNO

Tečaj angleščine nivo B2

 

 

 

Info: 041 269 070- info@panteon.si 

Konverzacijski tečaj poslovne angleščine z rojenim govorcem – nivo B2

 

Teme: 

predstavljanje – telefonski pogovori – pisanje e-pošte – predstavitve – mreženje in druge tipične teme.

 

Zoom: 3-4 slušatelji

Trajanje: 20 e-srečanj po 1 pedagoška ura.  

Info: 041 269 070

Tečaj angleščine

Tečaj angleščine in zagotovo najboljša investicija, saj vam omogoča odlično kariero v izvoznih in drugih podjetjih ter pri samostojnem poslovanju na tujih trgih. Izbirate lahko med različnimi oblikami učenja – od učenja angleščine v skupinah prek individualnega pouka do učenja po videokonferenci.

Ponavadi tečaj angleščine traja od 40 do 60 šolskih ur, poteka pa enkrat ali dvakrat tedensko po dve oziroma tri šolske ure. Trajanje tečaja je odvisno od stopnje tečaja, velikosti skupine in vsebine programa.

Tečaj angleščine v skupini ima svoje prednosti, saj lahko skupinska dinamika pripomore k hitrejšemu učenju tujega jezika. Pri tem je potrebno paziti, da skupina ni prevelika, saj boste v tem primeru premalo govorili. Po drugi strani pa skupina ne sme biti premajhna, saj se lahko zgodi, da boste imeli tremo in boste nenehno imeli občutek, da vam profesor diha za ovratnik. V takem primeru nimate časa za razmislek o svojih napakah, obenem pa napak svojih sogovornikov niti ne opazite in se iz njih njih tudi ničesar ne naučite. Optimalna velikost skupine je med 6 in 8 učencev in zagotavlja, da dovolj pogosto govorite, se učite na napakah drugih in imate dovolj časa za razmislek o svojih govornih sposobnostih.

Tečaji angleščine v skupini so zelo priljubljeni zato, ker združujejo sproščeno konverzacijo, rabo struktur, spoznavanje besedišča in komunikacijo.

Druga pomembna značilnost skupinskih tečajev je psiho-socialno lingvistična in pragmatična dimenzija. Jezik je v načelu orodje medčloveške komunikacije, in ker učenje poteka v skupini, se razvije skupinska psihodinamika, ki zelo pripomore k spontanemu učenju brez stresa.  Zato ni redko, da naši slušatelji po končanem tečaju zavijajo še v lokal, kjer se sproščeno pogovarjajo v tujem jeziku.

Vsi naši jezikovni programi so usklajeni z evropsko referenčno lestvico – CEFR, ki je uradni standard  znanja tujih jezikov v Evropski uniji. Ob zaključku tečaja angleščine boste dobili potrdilo v slovenskem in tujem jeziku o vaši stopnji znanja na lestvici CEFR. S potrdilom lahko dokazujete svoje znanje v EU.

Ljudje vprašajo tudi

Kako poteka tečaj angleščine ?

Tečaj angleščine lahko poteka v skupini lahko pa se odločite za individualni pouk. Pred začetkom tečaja določimo vaš nivo predznanja angleščine in vas uvrstimo v ustrezno skupino. Tečaj angleščine poteka po direktni metodi kjer od prve ure dalje govorite angleško. Program temelji na konverzaciji in praktični rabi jezika, zato boste lahko naučeno znanje takoj uporabili pri delu ali na potovanju. .

Organizirate tečaj angleščine v Ljubljani in Mariboru ?

Tečaji angleščine potekajo v Ljubljani in drugih večjih mestih po Sloveniji. Izberete lahko tečaj angleščine v Mariboru, Kranju, Celju, Kopru ali v Novem mestu.


Kakšen tečaj angleščine je najbolj primeren ?

Najboljši je tisti tečaj angleškega jezika, ki ustreza vašemu predznanju in je vsebinsko prilagojen vašim potrebam. Zato izvajamo tečaje poslovne in splošne angleščine ter specializirane treninge angleščine za posamezne dejavnosti. 

Izvajate tudi tečaj angleščine online ?

Online tečaj angleščine je zelo popularna oblika učenja, saj se lahko učite doma na kavču ali pa naredite jezikovni kviz na letališču oziroma službeni poti.  Online tečaj angleščine je razdeljen na več nivojev. Program online angleščina za začetnike je namenjen slušateljem brez predznanja, nivoji A2, B1, B2 in C1 pa so namenjeni slušateljem z več predznanja.

Organizirate tečaj angleščina za otroke ?

Izvajamo online tečaj angleščine za otroke, ki je namenjen pomoči pri učenju angleščine v osnovni šoli ali gimnaziji. Pouk izvajajo posebej usposobljeni učitelji, ki natančno poznajo šolske programe ter tipične napake in  težave otrok. Pouk poteka v formatu “ena na ena”, tako da se učitelj lahko popolnoma posveti specifičnim potrebam slušatelja.

Kakšen tečaj angleščine v tujini mi priporočate ?

Tečaj angleščine v tujini je ena od najhitrejših oblik učenja, saj ste v angleško govorečem okolju, imate intenziven in bogat učni program, obenem pa vas obkroža angleški jezik. Tako boste v tednu ali dveh prišli na nov nivo komunikacije. Med šolami vam priporočamo University of Cambridge – The Language Center.

 

Preden pa odidete na tečaj angleščine v tujino, vam predlagamo individualno pripravo z naravnim govorcem, kjer boste aktivirali svoj govorni aparat in se pripravili na učenje novih struktur.

Zanima me angleščina – časi, kaj mi lahko ponudite ?

Časi so v angleščini eden od glavnih problemov s katerimi se srečujejo slušatelji, zato imamo seveda tudi osvežitveni program. Gre za sistematično osvežitev s slovničnih struktur. Osvežitev časov ter drugih struktur, ki nam delajo največ težav.

Potrebujem izpit RIC, ga lahko opravim pri vas?

Izpit iz angleščine RIC lahko opravljate enkrat ali dvakrat letno oziroma takrat, ko izpitne roke razpiše Republiški izpitni center. Certifikat, ki ga pridobite, je dokazilo o znanju tujega jezika na nivoju B1 ali B2. Priznavajo ga vse slovenske javne ustanove in uradi.

Zanima me angleščina za začetnike .

Angleščina za začetnike je poseben program namenjen vsem, ki se angleščine nikoli niso učili. Sodobna metoda poučevanja, ki temelji na komunikaciji in aktivni rabi jezika vam omogoča, da se že v enem semestru naučite komunicirati v vsakdanjih situacijah. Tako boste zlahka rezervirali hotelsko sobo, si ogledovali zanimivosti ali pa nakupovali.

Kako hitro se v resnici lahko naučim tekoče govoriti angleško?

Najnovejše raziskave (Steven Pinker įn sodelavci iz inštituta MIT, 2018) kažejo, da se lahko slušatelji angleščine v enem letu učenja (120 ur +) naučijo 84,5% nivoja znanja naravnega govorca. Na prvi pogled se to zdi veliko, pa vendar je podobno z vsemi drugimi spretnostmi. Ko ste enkrat zaplavali, znate plavati, če trenirate eno leto, boste že kar dober plavalec. Seveda je, kot pravijo, hudič v podrobnostih – do odličnega plavalca vam manjka še leto ali dve treninga, šampionski nivo pa je stvar dolgotrajnega treninga. 

Mi lahko razložite kakšni so nivoji znanja tujih jezikov ?

Natančen opis nivojev znanja CEFR je na svoji strani pripravila Evropska komisija .

Tečaji angleščine – opis jezikovnih programov

ucenje anglescine

Hitri tečaji angleščine

Učenje angleščine smo obrnili na glavo! Od prve minute dalje govorite samo v tujem jeziku. 

 

Delo poteka v obliki dialogov in konverzacije.

Tako se boste naučili do 40% več kot na klasičnih tečajih.

Tečaj angleščine Ljubljana 

V Ljubljani izvajamo tečaje angleščine na sedežu šole ali pa v vašem podjetju. Na šoli potekajo tečaji na nivoju A1, A2, B1, B2 in C1.

Tečaje angleščine lahko izvajamo tudi v vašem podjetju kar ima veliko prednosti. Program prilagodimo vaši terminologiji, dejavnosti, skupine pa so praviloma bolj homogene in zato tudi učenje poteka hitreje. Naučeno znanje so takoj prenaša v poslovanje,  slušatelji lahko uporabljajo portal za učenje tudi za pripravo na sestanke in predstavitve. Nenazadnje pouk v podjetju omogoča prihranek časa, saj se udeležencem ni potrebno voziti na jezikovno šolo.

Tečaj angleščine Maribor 

V Mariboru izvajamo tečaje angleščine na podjetjih in ustanovah. Progami so prilagojeni specifičnim potrebam in težavam, s katerimi se zaposleni srečujejo pri komunikaciji s tuje govorečimi strankami oziroma partnerji.

Tečaj angleščine Koper 

V Kopru izvajamo tečaje angleščine v podjetjih in državnih ter občinskih ustanovah. Program lahko prilagodimo potrebam naročnika, tako da učenje poteka hitro in učinkovito, novo znanje pa lahko slušatelji takoj uporabijo tudi pri svojem delu.

Tečaj angleščine Kranj 

V Kranju izvajamo tečaje angleščine v lokalnih podjetjih in ustanovah.  Programi so prilagojeni dejavnosti podjetja in predznanju udeležencev. Tečaje angleščine pripravimo v sodelovanju s kadrovsko službo, ki najbolje pozna potrebe slušateljev.

Tečaj angleščine Novo mesto 

V Novem mestu so  najbolj razširjeni jeziki angleščina ruščina in francoščina. Poudarek je na funkcionalni rabi jezika, saj se ti jeziki večinoma uporabljajo v poslovni komunikaciji in poslovnih procesih.  Zato so naši tečaji angleščine prilagojeni potrebam podjetij v regiji. Poudarek je tako na splošni poslovni angleščini kot na specialnih angleščinah, ki se uporabljajo v farmaciji, avtomobilski industriji ter drugih industrijskih panogah.

Tečaj angleščine Nova Gorica

Angleščina je poleg italijanščine v Novi Gorici prevladujoč jezik. Programi angleščine so prilagojeni rabi jezika v poslovnem svetu, obenem pa dovolj pozornosti posvečajo tudi splošnim temam – mreženje, sprejem gostov, v restavraciji in pogovoru ob drugih družabnih prilikah.

Tečaj angleščine Celje 

Tečaji angleščine so namenjeni poslovnim uporabnikom, ki bi želeli izboljšati nivo znanja angleščine v podjetju. V ospredju je funkcionalna raba jezika pri vsakodnevnem poslovanju. Program zajema  komunikacijo v poslovnih situacijah in pisanje krajših poslovnih dopisov (elektronska pošta poročila predstavitve itd.).

Tečaj angleščine Ptuj 

Na Ptuju je poleg nemščine najbolj popularni jezik seveda angleščina.  Tudi tu so naši tečaji namenjeni predvsem podjetjem in slušateljem, ki jezik uporabljajo za poslovne namene. Teme so obarvane poslovno in slušateljem omogočajo sklepanje dobrih poslov ter mreženje v angleškem jeziku.

Tečaj angleškega jezika je zato najboljša naložba vase in v svojo prihodnost.  Tudi mlajši generaciji, ki je zrasla z angleščino na internetu, tečaj angleščine na višjih nivojih omogoča, da spoznajo besedišče, ki ga do sedaj še niso poznali ter izboljšajo svojo konverzacijo in komunikacijo v poslovnih situacijah.

Angleščina – konverzacija 

Hitro učenje angleškega jezika po direktni metodi. Ta temelji na govorjenju in komunikaciji v tipičnih govornih situacijah.

Konverzacija je najhitrejša pot do znanja tujega jezika. Zato ji posvečamo kar 80% časa. 

 

To je popolnoma drugače kot na klasičnih tečajih, kjer večino časa porabite za pisanje, branje in poslušanje. 

anglescina konverzacija
poslovna anglescina

Angleščina in poslovna angleščina za poslovno kariero

Če boste dobro govorili, boste sklenili dober posel, našli sanjsko službo in imeli bleščečo kariero. 

 

Poleg splošnih tečajev se lahko vključite v tečaj poslovne angleščine z naravnim govorcem ali pa tečaje poslovne angleščine, pouk v paru oz. individualni pouk.

Tečaj angleščine

Tečaji angleščine potekajo po programu ENGLISH FILE. Učenje temelji na konverzaciji in aktivni rabi jezika. 

 

Program zajema vse tipične situacije od spoznavanja in telefonskih pogovorov pa do potovanja in druženja. 

 

Spletna učilnica, interaktivne vaje in video program angleščine vam zagotavljajo kvalitetno in hitro učenje angleščine.  

Angleščina za začetnike

Angleščina za začetnike poteka na nivoju A-1, ki je primeren za vse, ki se tega jezika niste nikoli učili.

 

Na tečaju boste spoznali osnove angleščine. Obenem boste začeli sproščeno govoriti in komunicirati v angleškem jeziku.

 

Več informacij o programu angleščina za začetnike

tecaj anglescine za zacetnike

Nadaljevalni tečaj angleščine

Na nadaljevalnem tečaju boste svoje znanje sistematično poglobili z novim besediščem in slovničnimi pravili. 

 

Jezik boste uporabljali v zahtevnejših govornih situacijah (splošnih in poslovnih).

 

Na voljo sta splošna in poslovna angleščina.

Poslovna angleščina in tečaji za podjetja

Angleščina je globalni jezik uspešnih podjetij in managerjev. V njej potekajo predstavitve, vodenje sestankov, pogajanja in druženje. To so tudi glavne teme jezikovnih programov za podjetja.

 

Trajanje – od enega dneva (seminarji in delavnice) do največ 10 tednov.

 

Programi so tailor-made in zajemajo vso jezikovno specifiko vaše dejavnosti in poslovnega pristopa.

poslovna anglescina in tecaji za podjetja

Program Market Leader

Market Leader je eden izmed najbolj priljubljenih programov poslovne angleščine na svetu. Teme so sodobne in uporabne, obenem pa je usklajen s skupnim evropskim jezikovnim okvirjem(CEFR).

Podjetja lahko izbirajo med tečaji na 8 stopnjah. Naši jezikovni trenerji zaposlene usposobijo za nemoteno komunikacijo in poslovanje na globalnem trgu.

Vsaka stopnja obsega dvajset ali trideset 90-minutnih srečanj. Pouk poteka enkrat ali dvakrat na tedensko na sedežu šole ali podjetja.

Pri poučevanju imamo jasno določene cilje – slušatelji morajo v tečaju svoje komunikativne spretnosti in jezikovne veščine izboljšati tako, da ob zaključku programa preidejo na nov nivo angleške poslovne komunikacije.

Pri tem si pomagamo z aktualnimi video intervjuji z vodilnimi poslovneži, branjem poslovnih novic in predvsem s praktično rabo angleščine in konverzacijo z rojenimi govorci.


Teme programa poslovne angleščine vključujejo:

Nakup, prodaja in marketing

Upravljanje in vodenje timov

Etika v poslovanju

Združitve in prevzemi podjetij

Telefonske veščine (prodaja, reklamacije, informacije…)

Veščine vodenja intervjuja

Predstavitve a la Simon Sinek

Načelna pogajanja po metodi Harvard

individualni tecaj anglescine

Individualni tečaj angleščine

Individualni pouk je 40% bolj učinkovit od učenja v skupini. Obenem je to najbolj priljubljena oblika učenja tujega jezika. 

 

Prednosti: program je izdelan samo za vas, konverzacija in komunikacija sta osnovi programa, s treningom pridobite jezikovne veščine in kompetence, program je integriran v vaš urnik in je fleksibilen. 

 

Zato je individualni tečaji angleščine prava izbira.

Individualni pouk angleščine je najhitrejša in najbolj učinkovita pot do znanja tujega jezika. Vse je prilagojeno predznanju in stilu učenja ter jezikovnim potrebam slušatelja. Program lahko obsega splošne ali poslovne teme, ki jih slušatelj z jezikovnim trenerjem predela v tipičnih dialogih in situacijah iz vsakdanjega življenja in dela. 

Individualno učenje angleščine poteka po direktni komunikativni metodi – od vsega začetka govorite (izključno) v angleškem jeziku. Tako aktivirate svoj govorni aparat in obenem inervirate tudi angleško govorno paradigmo. To vam omogoča sproščen govor, saj idiome in slovnične strukture priklicujete s pomočjo asociacij znotraj angleške paradigme. Zato se vam ne dogaja, da bi iskali besede in si jih izposojali v slovenski ali nemški jezikovni paradigmi. Če boste naleteli na težavo, boste svoj govor raje poenostavili, oziroma zadevo povedali na drug način.

Individualno poučevanje angleščine je za profesorja večji izziv od poučevanja skupin, saj se mora prilagajati specifičnim potrebam in predvsem učnemu stilu slušatelja. Zato so za uspeh tečaja ključni kvalitetni in izkušeni trenerji, ki bodo za vas pripravili osebni učni načrt. Ta bo temeljil na vaših jezikovnih potrebah, sproščeni komunikaciji in rabi jezika v tipičnih poslovnih ter vsakdanjih situacijah.

Angleščina so štiri jezikovne veščine

Učenje angleščine je urjenje v štirih jezikovnih spretnostih, ki aktivirajo posamezne možganske regije: govorjenju oz. konverzaciji,slušnem razumevanju, branju ter pisanju.

 

Poleg tega slušatelji spoznajo tudi slovnične strukture, ki jim omogočajo pravilno rabo jezika.  

anglescina konverzacija poslusanje branje pisanje
certifikat IELTS

IELTS – angleščina za študij in delo v tujini

Če razmišljate o tem, da bi se preselili “down under”, boste potrebovali ustrezen certifikat o znanju angleščine. 

 

Naši profesorji vas bodo pripravili na izpit za certifikat IELTS, ki ga potrebujejo vsi, ki živijo ali študirajo v Avstraliji in Novi Zelandiji. 

Jezikovna knjigarna

V naši mini knjigarni si lahko knjige ogledate, kupite pa jih lahko tudi v spletni knjigarni (dobavni rok 3-6 dni). 

 

Na voljo imate slovarje, priročnike in drugo literaturo po ugodnih cenah.

anglescina knjige in knjigarna

Nivoji jezikovnega znanja – tečaji angleščine

A1 – Breakthrough

Prebili ste led, spregovorili ste v tujem jeziku in v angleščini se lahko sporazumevate v tipičnih vsakodnevnih situacijah! Vaše slušno in bralno razumevanje in še bolj pa pisanje je zelo omejeno, vendar se kljub uporabi osnovnih slovničnih struktur dovolj dobro sporazumevate s tujimi sogovorniki.

A2 – Waystage

Sposobni ste komunicirati in aktivneje delovati v vsakdanjih situacijah.  Vaša komunikacija v vsakdanjih enostavnih situacijah je bolj sproščena, pisanje branje in poslušanje je še vedno omejeno, a vendar že dovolj dobro za kvalitetno komunikacijo v teh situacijah.

B1 – Treshold

Prestopili ste sporazumevalni prag, dosegli ste prvi nivo jezikovne avtonomije. Samostojno govorite v večini govornih situacij, vaše pisno, slušno in bralno razumevanje je dobro, poznate in uporabljate pa tudi vse najbolj pomembne slovnične strukture.

B2 – Vantage

Vaše znanje jezika je zelo dobro, govorite tekoče in brez zavor. Svoja stališča lahko suvereno argumentirate, vaša komunikacija pa je sproščena in na visokem nivoju. Pri govoru in pisanju uporabljate tudi zahtevnejše slovnične strukture in idiome, ki so značilni za rojene govorce.

C1 –Effective operational proficiency

Vaša angleščina je tekoča in skoraj brezhibna. Spontano in naravno se sporazumevate v vseh govornih situacijah, tudi poslovnih in profesionalnih. Na testu je vaše pisno in ustno znanje angleščine odlično. Jezik pa s pomočjo idiomov in zapletenejših struktur prilagajate potrebam oziroma govorni situaciji.

C2 – Mastery

Čestitamo – ste na nivoju rojenega govorca, zato je vaša angleščina brezhibna in je tudi rojeni govorci skorajda ne morejo razločiti od svoje. 

Učbeniki in knjige

English File Elementary A1

English File Pre-intermediate A2

English File Intermediate B1

English File Upper-intermediate B2

English File Advanced B2-C1

 

CEFR – EU referenčni okvir

anglescina referencni okvir EU stopnje tecajev
anglescina slovnica

Angleščina slovnica

Angleška slovnica oz. sintaksa je osnova jezika. Naučili se je bosta spontano in igraje z rabo jezika. 

 

Kljub temu pa je od časa do časa potrebno osvežiti določene slovnične strukture. Pri tem vam bodo pomagali tečaj angleščine online, jezikovne aplikacije in jezikovni priročniki.

Angleščina online

Online tečaji angleščine so najhitrejša pot do znanja angleškega jezika.

 

Zanimive in uporabne video epizode so odlična motivacija za spontano učenje in komunikacijo. 

 

Priporočili sistemi za e-vsebine, slovnico in druge jezikovne aktivnosti pa zagotavljajo sistematski in ciljno usmerjen pristop. 

 

anglescina online

Tečaj angleščine cena

Pri tečaju angleščine igra cena tečaja pomembno vlogo. Cene tečajev se med različnimi ponudniki zelo razlikujejo. Tako za 40-urni tečaj v skupini pri najcenejših ponudnikih plačate 200 EUR in pri najdražjih 800 EUR in več.  

Cene tečajev angleščine za odrasle

Cene jezikovnih tečajev v skupini 

Običajne cene jezikovnih tečajev v skupini za odrasle se gibljejo med 400 in 600 EUR. Take cene omogočajo kvalitetno izvedbo tečaja, ki je v veliki meri odvisna od kvalitete profesorjev ter programa in metode učenja. Vse to vam zagotavlja hiter napredek pri učenju tujega jezika in sproščeno komunikacijo v pogovorih s tujci. Oglejte si še naš cenik tečajev angleščine v skupini.

Cena individualni pouk

Individualni pouk je najhitrejša pot do znanja tujega jezika. Cene individualnega tečaja so primerljive s cenami tečajev v majhnih skupinah. Treba pa je upoštevati, da sta učinkovitost tečaja in naučeno znanje precej večji kot pri učenju v skupinah. Zato je individualni pouk najboljša investicija v znanje in zagotovilo, da bo vaša kariera potekala uspešno.  

Cene individualne ure pouka se na trgu gibljejo od 30 do 50 EUR in več, odvisno od programa predavatelja in drugih faktorjev. Naš cenik za individualni pouk angleščine.

Mnenja strank 

[RICH_REVIEWS_SHOW]