Vpis že poteka - napravite prvi korak še danes - pokličite 01 280 3 220 ali rešite spletni test.

Hitri tečaji nemščine

Nemščina je vse bolj sinonim poslovnega uspeha. Nemčija je naš največji zunanjetrgovinski partner, veliko najboljših podjetij pa je v nemški lasti. Zato je znanje nemščine pogoj za poslovanje ali kariero.

Info 01 280 3 220

Urnik in cenik 
Uvrstitveni test
Informativni vpis

tecaji nemscine, jezikovni tecaji - jezikovna sola Panteon
jezikovni tecaji nemscine

Hitro učenje nemščine po metodi Flipped Classroom

Konverzacija je najhitrejša pot do znanja tujega jezika. Zato na naših tečajih govorite kar 80% časa. To je popolnoma drugače kot na klasičnih tečajih, kjer večino časa porabite za pisanje, branje in poslušanje. Če boste dobro govorili nemško, boste sklenili dober posel, našli sanjsko službo in imeli bleščečo kariero. Zato pri nas poteka tudi pouk poslovne nemščine, pouk v paru in individualni pouk.

Jezikovni tečaj nemščine

Nemščina za začetnike poteka po programu Menschen. Učenje temelji na konverzaciji in aktivni rabi jezika. Spletna učilnica, interaktivne vaje in video program nemščine vam zagotavljajo kvalitetno in hitro učenje nemščine.

Začetni tečaj nemščine – na tečaju boste spoznali osnove nemščine. V nadaljevalnem tečaju boste svoje znanje sistematično poglobili z novim besediščem, slovničnimi pravili in rabo jezika v zahtevnejših govornih situacijah. Učenje nemščine pa bo postalo užitek.

Poslovna nemščina je namenjena vsem, ki poslujete z nemško govorečimi partnerji ali pa želite delati v nemških podjetjih.

Certifikati Goethe Instituta

Certifikati Goethe Instituta so priznani po vsem svetu. Zaupajo jim vsa nemška podjetja in institucije, vam pa zagotavljajo lepo kariero in uporabno znanje nemškega jezika. 

Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1
Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1
Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 2
Goethe-Zertifikat A2: Start Deutsch 2
Goethe-Zertifikat B1
Goethe-Zertifikat B2  

Začetni tečaji nemščine


Na prvi stopnji slušatelji spoznajo osnove jezika in so se sposobni v tujem jeziku sporazumeti v vseh tipičnih vsakodnevnih situacijah. Lahko si rezervirajo sobo, naročijo kosilo ali pijačo, vprašati znajo za pot, znajo se predstaviti, opisati sebe in svoj poklic ter se na splošno znajo orientirati v nemškem svetu. Učbenik: Menschen A1.

zacetni tecaji nemscine, nemscina za zacetnike
nadaljevalni tecaji nemscine - jezikovna sola Panteon

Nadaljevalni tečaji nemščine

Na višjih stopnjah slušatelji svoje znanje nemščine sistematično poglabljajo in ga razširjajo z ustreznim besediščem in slovničnimi pravili. V ospredju pa je predvsem živa raba jezika v zahtevnejših govornih situacijah. Učbeniki: Menschen A2 in B1.

Jezikovna knjigarna

V naši mini nemški knjigarni si lahko knjige ogledate, kupite pa jih lahko tudi v spletni knjigarni (dobavni rok 3-6 dni). Na voljo imate slovarje, priročnike in drugo literaturo po ugodnih cenah.
Redno spremljamo tudi bestseller liste priznanih časopisov – Der Spiegel, Die Zeit in spletnega portala Amazon.de.

Tečaji:

Tečaj nemščina A1-1
Tečaj nemščina A1-2
Tečaj nemščina A2-1
Tečaj nemščina A2-2
Tečaj nemščina B1-1
Tečaj nemščina B1-2
Tečaj nemščina B2-1
Tečaj nemščina B2-2

jezikovna knjigarna
poslovna nemscina - jezikovna sola Panteon

Poslovna nemščina

Poslovnežem priporočamo tečaje poslovne nemščine z native speakerjem, individualni pouk ali pouk v paru. Prav tako tečaj poslovne nemščine priporočamo vsem, ki delate v nemških ali avstrijskih podjetjih, saj jo boste potrebovali tako pri vsakdanjem delu kot pri usposabljanju in napredovanju.

Delo in kariera v Nemčiji

Znanje nemščine potrebujejo tudi tisti, ki bodo v nemško govorečih državah opravljali razna obrtniška, svetovalna in druga dela, saj vas bodo poslovni partnerji jemali resno le takrat, ko boste znali svoje storitve predstaviti v pravilni nemščini. Pri nas potekajo tudi tečaji za delo v tujini.

nemscina