Delovna izgorelost ni samo aktualna tema in njena odprava ena od prioritetnih nalog HR oddelkov, je tudi glavna ovira pri učenju. Zato smo pripravili program angleščina brez stresa, ki omogoča sprostitev in spontano učenje jezika.

Problem izgorelosti je v digitalnem svetu socialnih omrežij in mobilne 24/7 prisotnosti lahko tudi akuten in podjetjem povzroča velike stroške. Obenem pa ga je težje diagnosticirati in nanj ustrezno reagirati. 

Stres, ki povzroča izgorelost pa negativno deluje tudi na kognitivne funkcije. Med drugim negativno vpliva na sposobnost pomnjenja in s tem tudi učenja tujih jezikov.

Stres je pri učenju angleščine lahko posledica stresa na delovnem mestu ali pa travm iz šolskih in dijaških let. V zadnjem primeru govorimo tudi o t.i. emocionalnih filtrih, ki nam otežujejo tako razumevanje kot pomnjenje jezikovnih struktur.

Nevrobiološke raziskave razmerja med spoznavanjem in čustvovanjem so pokazale na veliko prepletenost obeh kognitivnih sistemov.

Tako je H. Okon-Singer s sodelavci dokazal, da stres, anksioznost in druge vrste emocij močno vplivajo na glavne elemente spoznanja, vključno s selektivno pozornostjo, delovnim spominom in kognitivno kontrolo.

Učenje angleščine brez stresa

Glavne elemente sproščanja pospešeno uvajamo tudi pri izvedbi jezikovnih storitev.  

Samo individualno prilagojeni programi in osebni coaching omogočata učenje brez stresa in pridobitev ustreznih jezikovnih kompetenc. 

Tako tudi naše jezikovne delavnice znižujejo nivo stresa, saj udeleženci odmislijo vsak stres in se osredotočijo na pozitivno poslovno komunikacijo. 

Individualni coaching je idealen pristop za individualne programe učenja brez stresa. Kadar ste v dilemi, lahko pokličete svojo osebno trenerko in se z njo posvetujete. Če bi tik pred sestankom radi osvežili rabo poslovne terminologije, jo vedno lahko pokličete po telefonu. Če vas je strah pomembne predstavitve, jo boste vadili z našimi trenerji, ki vam bodo postavljali tudi vprašanja in vam svetovali pri odgovorih.